Celebrem els 10 anys de Tiana Negra

10 anys de Tiana Negra i recuperem la presencialitat del festival

Tiana Negra
Tiana Negra

Fa ben pocs dies vam poder gaudir de la desena edició del festival Tiana Negra. Una edició molt especial per diverses raons. En primer lloc celebrar la primera dècada del festival ha estat un goig i una mostra de la seva bona salut.

També cal destacar el retorn a la forma presencial de l’esdeveniment, en una Sala Albèniz plena (amb l’aforament màxim permès per la normativa Còvid del moment) de persones amb mascareta i sense abric. I tot això, complementat per l’emissió en directe de tot l’acte pel canal municipal de youtube, on podem recuperar qualsevol moment del festival.

També cal assenyalar que enguany el premi Agustí Vehí ha tingut dos guanyadors exaequo.

Però segurament el més destacable, des de l’òptica política tianenca, va ser veure les dues darreres alcaldesses fent els seus parlaments inaugurals des de la més absoluta concòrdia, com no podia ser d’altra manera. Aquesta és la política que des d’ERC Tiana practiquem i la que anhelem per la nostra vila, la política constructiva i col·laborativa. Perquè és des d’aquesta actitud que s’aconsegueixen coses tan importants com aquest festival, que a partir d’una mateixa idea, com és la defensa de la llengua catalana, ha anat creixent amb les aportacions de dos equips de govern diferents, fins arribar a ser en paraulers de la MH Presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, “no només un orgull per a Tiana sinó un orgull per a Catalunya”

 

Així doncs, moltes felicitacions Tiana Negra !