Aquest any torna el Tast Tiana presencial!

Des d’ERC Tiana no deixem de buscar totes les fórmules que ens permetin avançar cap a l’anhelada normalitat

tast tiana
tast tiana

Tot i que la pandèmia continua fent-nos la guitza a tots poc a poc ens n’anem sortint, i des d’ERC Tiana no deixem de buscar totes les fórmules que ens permetin avançar cap a l’anhelada normalitat. Fruit d’aquesta recerca constant n’ha resultat el Tast Tiana 2021.

Els condicionants dels que partíem no eren molt engrescadors: no es pot menjar al carrer, no es poden produir aglomeracions de gent...

Això significa que el Tast no es podia fer ? Per a nosaltres de cap de les maneres. Com diu la dita els Catalans de les pedres en fan pans i a ERC Tiana vam decidir que si no podíem fer el Tast de grans dimensions que tots recordem, farem el Tast Cultural.

Tenim moltes ganes de celebrar, de sortir al carrer, de retrobar-nos ni que sigui amb distància i mascareta i no volem renunciar al Tast i l’oportunitat que ens brinda de poder gaudir per una estona de la proposta gastronòmica que ens facilita.

Així doncs, el Tast Tiana 2021 serà un Tast que es durà a terme durant dos caps de setmana, es farà dins els propis restaurants de Tiana, amb vins DO Alella i cerveses artesanes locals i amb actuacions culturals vinculades. Així doncs, serà una edició diferent, però no per això menys interessant i estem segurs que xalarem amb totes les propostes que faran els restaurants i cellers del poble.

Volem posar en valor la gran capacitat de decisió que han tingut els restauradors que s’hi ha volgut acollir, ja que han pogut triar des del tipus de menjar que oferiran fins a quina actuació cultural volen que es desenvolupi al seu espai.

Aquesta és la manera amb que a ERC Tiana entenem la política de poble, d’una manera global. Fent costat al comerç local, apostant sempre per la cultura i promovent una interacció social segura i integradora.