Comunicat d'ERC Tiana en relació al cessament del regidor d'Urbanisme i Habitatge Social

COMUNICAT D’ERC TIANA EN RELACIÓ AL CESSAMENT DEL REGIDOR D’URBANISME I HABITATGE SOCIAL
COMUNICAT D’ERC TIANA EN RELACIÓ AL CESSAMENT DEL REGIDOR D’URBANISME I HABITATGE SOCIAL

Des d'Esquerra Republicana de Catalunya de Tiana manifestem tot el nostre suport a l’equip de govern, encapçalat per la nostra alcaldessa Marta Martorell davant la difícil i desagradable decisió de cessar al regidor Sr. Hernández (JxC), a causa de la seva implicació en el cas de la donació feta per a la instal·lació d’un cinema a la Sala Albéniz.

Volem fer palesa la prudència i la delicadesa amb què des d'ERC Tiana s’ha tractat el tema, que sempre s’ha respectat la presumpció d'innocència del regidor Sr. Hernández des del mateix moment en què vam ser coneixedors de l'existència d'una possible irregularitat en la gestió dels treballs a la Sala Albéniz.

Així doncs, el nostre partit i el nostre grup municipal no ha volgut fer cap valoració al respecte mentre no es conegués l'abast real dels fets.

De la mateixa manera valorem l'excel·lent gestió duta a terme per la nostra alcaldessa Marta Martorell que des del moment de conèixer els fets, concretament el passat 22 de gener de 2021, va retirar provisionalment les competències del regidor per protegir així la institució municipal en cas que es demostrés que les actuacions realitzades no eren correctes.

Amb el coneixement que actualment tenim dels fets ocorreguts amb la gestió de les obres a la Sala Albèniz, manifestem una profunda decepció i alhora un gran malestar per l'actuació que ha tingut el regidor. Una actuació que és del tot incompatible amb els principis i valors ètics que defensem i practiquem a Esquerra Republicana de Catalunya.

Des d’ERC Tiana continuarem treballant amb la mateixa línia de discreció i prudència com fins ara i esperem el mateix de les altres forces del Consistori.

També volem mostrar el nostre desig de continuar treballant amb Junts per Catalunya i esperem que la situació es resolgui de la millor manera possible pel poble de Tiana.

 

Tiana, 12 de març de 2021