“Vam organitzar una xarxa de voluntaris per evitar que la gent gran sortís de casa”

Entrevista de l'alcaldessa Marta Martorell a Alcaldes.eu

Marta Martorell
Marta Martorell

Alcaldes.eu és la publicació online dedicada a oferir entrevistes i perfils a gestors municipals. Un aparador informatiu per compartir experiències i idees entre alcaldes i estar en contacte amb les inquietuds i necessitats del ciutadà.

Aquí podeu veure tota l'entrevista que li van fer: ENLLAÇ
 

"Ens hem hagut de guiar més per les intuïcions que altra cosa. Per exemple: vam ser un dels primers pobles en repartir mascaretes per a tothom"
 

"Sovint tinc ganes d’estar més temps amb la família. Però ells ho viuen d’una altra manera. Veuen que hi ha una part de vocació pública i de servei, i això penso que són uns valors bons que podran incorporar dins del seu ADN"
 

"Crec que mai pots treballar en contra dels teus valors. Per mi seria impossible fer unes polítiques que no anessin en consonància amb els meus valors"
 

"Des de l’inici volíem respectar la llista més votada i vam obrir negociacions amb ells. I Junts per Catalunya també. Però la llista més votada no volia governar en coalició amb cap de nosaltres"
 

"La sort que tenim, per dir-ho així, és que vam fer unes proves i la majoria dels residents que han passat la COVID tenen anticossos i estan una mica més protegits. Ens en queden molt poquets que no tinguin anticossos"