Membres de l'equip

Ens vols conèixer?

Marta Martorell

La Marta, fa gairebé 20 anys, va decidir que volia treballar per aconseguir l’aplicació de la democràcia directa i participativa en la majoria dels àmbits de la nostra societat. Llicenciada en Ciències Polítiques, especialista en Relacions Internacionals i amb un Màster en Comunicació i Estratègia Política va decidir emprendre i va crear la seva pròpia empresa per fer realitat aquest projecte. Actualment és una persona de referència en participació i democràcia directa. Va ser a través del món de la participació que va arribar a Tiana, on ha estat involucrada en molts processos de participació, posant en marxa el Consell dels Infants i el Consell dels Adolescents.

Està involucrada en l’AMPA de l’Escola Lola Anglada com a vocal i com a membre de la Comissió de les activitats extraescolars. També és delegada del Club Esportiu de Futbol de Tiana. Considera que tots i totes sumem en tots els aspectes de la vida i per això creu en una Tiana on la participació sigui una nova manera de fer.

 

Àlex Robles Minguell

Àlex Robles

Politòleg de formació, l’Àlex ha treballat tota la seva vida en el sector privat com a Cap de Vendes en diverses empreses del sector tèxtil.

Es defineix com un Tianenc d’elecció ja que és aquí, a Can Carreras, on va decidir traslladar-se per viure amb la seva família: la seva parella, la Gaby, suïssa d’origen, tianenca d’adopció, i els seus 4 fills. Ho va fer enamorat del seu entorn, de la Serralada de la Marina, dels hivernacles, de les masies centenàries, de l’arquitectura i la història… Confessa que és precisament Tiana qui ha despertat en ell les ganes d’involucrar-se en la gestió del bé comú.

 

Mireia Salvador Pérez

La Mireia és tècnica sensibilització i educació per al desenvolupament a la Fundació Vicente Ferrer, una feina que l’apassiona per molts motius. Com a llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i màster en Direcció de Màrqueting i Comunicació va començar la seva vida laboral treballant en una agència de publicitat fins que va decidir que volia invertir el seu temps i esforços professionals a causes humanitàries, ara fa 13 anys. Contribueix a promoure un canvi en la ciutadania, encaminat a construir un món més just.

Fa 10 anys va fer la volta al món amb el seu marit i en fa dos que van decidir que la millor inversió de futur per a la seva família era venir a viure a Tiana. Explica que vol fer de Tiana el millor poble del món on creixin els seus dos fills. De moment contribueix a millorar l’educació des de la Junta de l’AMPA de l’Escola Lola Anglada.  

Jaume Darbra Muñoz

En Jaume va néixer a Montgat fa 54 anys, i en fa 25 que viu a Tiana. Llicenciat en dret i enginyer tècnic en informàtica segueix ampliant la seva formació, actualment amb el màster de l’advocacia. Fa 30 anys que treballa a l’administració local, entre Barcelona i Montgat, fet que li dóna una àmplia visió del funcionament dels ajuntaments. Actualment juga a futbol sala com a soci del CET, però ha jugat en diferents categories del futbol català i ha estat delegat del primer equip del CCE Tiana i directiu de la UEM. Afirma que l’esport li ha portat els valors del treball en equip, de l’esforç i la superació entre altres. És actor aficionat i col·labora esporàdicament amb l’agrupació artística Nou Pins; la darrera obra en què ha participat ha estat La Bella i la Bèstia, en els papers de forner i de vilatà. Va ser tresorer de l’AMPA de l’Institut Thalassa, on estudien els seus fills. I com que no sap estar-se quiet també treballa un hort urbà compartit des de fa més de deu anys.

Gemma Rosés Hernansáez

La Gemma és la simpatia, l’energia i la força personificada. Psicòloga de formació i porta quasi 2 anys treballant en presons, tant amb homes com amb dones. Està a punt de finalitzar el màster en psicologia forense i criminal al mateix temps que cursa el grau de criminologia.

Porta més de 10 anys vinculada amb el club de futbol de Tiana: ha estat jugadora, entrenadora i vocal de la Junta Directiva. Sempre té un somriure a la cara i mai té un no per resposta. És una dona propera, amb idees, inquietuds i ganes d’ajudar als altres. Té moltes idees per treballar el món de l’esport des dels valors.

Eduard Alfaro Sanz

L’Eduard és delineant de professió, en el sector del vidre, actualment jubilat. Militant d’ERC i membre de Socialistes per la República ha estat implicat en política des de la transició. En la seva trajectòria professional va estar implicat, també, en el sindicalisme. Viu a Tiana des de fa 8 anys i hi ha estat vinculat des de fa més de 40 anys. Durant 11 anys (1984-1995) va ser regidor del Masnou. Explica que vol contribuir a millorar Tiana.

Mariona Teixidor Camprubi

La Mariona va néixer a Barcelona fa 41 anys. És la petita de 4 germans. Ha crescut envoltada de llibres i cultura ja que els seus pares van regentar durant 46 anys el bar-restaurant de l’Ateneu Barcelonès, lloc insigna de la cultura i les lletres catalanes. Aquest fet va propiciar el seu amor pel català i la lectura. Des de petita ha tingut inquietuds socials i voluntat de servei envers els altres. Ha desenvolupat tasques de voluntariat amb discapacitats intel.lectuals, educació d’adults i infants vulnerables. Aquestes motivacions van fer que estudies Educació social.

Treballa a la Direcció General de Joventut fent tasques de secretariat de direcció i s’ha format en diferents temes relacionats amb l’Administració Pública. Es va enamorar de Tiana l’any 2012, quan el seu fill gran va començar l’Escola Tiziana. Afirma que per ella ha arribat el moment de fer un pas endavant pel país, pel poble i per a la seva transformació personal i política.

 

Josep Maria Toffoli Carbonell

En Josep Maria, en Toffoli, és enginyer industrial feliçment jubilat. Ha viscut Tiana des de ben petit: com a estiuejant d’infant com a habitant d’adult. És un home fascinat per l’estudi i la divulgació de la història de Tiana. Vol recuperar-ne la memòria històrica. És una de les persones referents de la recerca de la història de la nostra Vila. És republicà fins a la medul·la i està convençut que després de 80 anys tiana tornarà a tenir una alcaldia republicana.

 

Gala Franch Lavié

La Gala és comptable freelance. Va arribar a Tiana per casualitat, fa ja 23 anys, i s’ha implicat a la vila amb passió, lluitant sempre per millorar els drets dels infants i de les seves famílies. És una treballadora nata que va contribuir des de l’AMPA i des del Consell Escolar en el projecte de separació de les dues escoles, Lola Anglada i Tiziana, convençuda que els nens i nenes havien de tenir espais de trobada interescolars, i per això va treballar per organitzar les activitats extraescolars de forma conjunta. Quan les seves filles van passar a l’Institut Tiana es va implicar també, com no podia ser d’altra manera, a la seva AMPA arribant a ser la Presidenta. Reconeix que li ha costat fer el pas endavant a la política, però que un cop fet s’implica i s’implicarà amb totes les seves forces.

 

Jaume Pompido Ponce

En Jaume aconsegueix que les persones que estan al seu costat se sentin bé. Sempre té un somriure per donar, és positiu i optimista de mena.Lluitador nat,  viu la vida com si fos l’últim dia. És un bon relacions públiques. El seu desig: una Tiana que preservi la seva identitat i segueixi sent per totes i tots un poble acollidor que abraci als nouvinguts per a què se sentin tant orgullosos de la nostra vila com aquells i aquelles que hi han nascut.

 

Sílvia Rodón Planas

Economista de professió, la Sílvia fa 20 anys que treballa les finances a l’empresa privada en l’àmbit internacional, on ha desenvolupat habilitats analítiques i de gestió de persones. És mare de 3 fills que gaudeixen dels estudis a l’Escola Tiziana i de les entitats esportives i culturals de Tiana. Viu a la nostra Vila des de fa 10 anys. Es defineix com una persona entusiasta, positiva, honesta, amant de la vida de poble i la vida saludable. Li encanta sortir a caminar per la muntanya i renovar-se d’energia positiva i la pràctica del ioga li aporta una pau i serenor que transmet en tot allò que fa i l’envolta.

 

Xavi González i Gràcia

En Xavi és professor de guies de muntanya. Regenta un refugi a l’Anoia, així que els caps de setmana els passa a la muntanya. És Tianenc d’adopció, de fa anys, implicat a la vida del poble. Membre del club excursionista de Tiana i d'entitats culturals.

 

Montserrat Ràfols i Baña

La Montserrat ha viscut la política durant molts anys de la seva vida de la mà del seu marit, en Pere Esteve, un referent de la política catalana. És una persona compromesa, d’idees clares, que vol veure i viure la república catalana. Té clar que des del municipalisme hem de sumar per al projecte de país.

 

Edgar Costas Ayra

L’Edgar és un tianenc de 41 anys, pare de dos fills. Jardiner d’ofici i llenyataire, ha desenvolupat la seva vida laboral al poble des de fa més de vint anys. Amant de l’esport i la natura vol que els més menuts puguin gaudir d’un entorn tan propici com el que ell ha tingut al llarg de tots aquests anys. És una persona afable, propera i idealista. Diu que és independentista perquè mai no ha tingut un altre sentiment, tot i que espera deixar de ser-ho aviat... quan tinguem la plena sobirania. Reivindica que cal resoldre el problema de l’habitatge que pateix Tiana: vol que els i les joves de la nostra vila puguin emancipar-se a Tiana, tenint oportunitats per a viure i desenvolupar-se a la vila que els ha vist néixer i créixer.

 

M. Pilar Claramunt Barrio

La Pilar és mestra de professió i de vocació.  Ha estat mestra de l’Escola Lola Anglada i ha vist créixer, en tots els sentits, als nostres infants. Estima aquest país i el vol lliure. El seu desig de llibertat és el que l’ha portat a implicar-se al projecte d’Esquerra per Tiana.Afirma que creu en les persones ja que són aquestes les que donen tot el valor a la Nació Catalana.

 

Marta Argilés Huguet

La Marta és psicòloga pal·liativa i mare de dues nenes, la Giulia i la Laia, tianenques que estudien a l’Escola Pere Vergés. És una activista de la mort amb dignitat, amant de la vida, de la natura i de la música. La Marta ajuda, des de fa molts anys, a les famílies dels malalts terminals. ens contagia la seva empatia i alegria amb la seva mirada dolça. Reivindica que Tiana esdevingui un poble compassiu, on cada ciutadà, del més petit al més gran, cuidi un de l’altre.