Alex Van Boven, nou cap de llista d'Esquerra Republicana de Tiana

La honestedat i la transparència han de ser la base d'un bon servei públic

Alex Van Boven
Alex Van Boven

 

Nascut a Barcelona l’any 1975, de pare holandès i mare catalana, és el major de tres germans. El 1986 tota la família s'instal·la a Tiana, i els tres germans comencen a estudiar a l'antiga Escola Lola Anglada. És a la mateixa escola, amb l'equip de futbol sala, on l'Àlex inicia la seva relació amb el futbol, una relació que continuarà al CCE Tiana, passant per diferents categories fins arribar a l'amateur, i que encara perdura, actualment l'equip dels veterans de Tiana.

Després dels estudis, enfoca la seva vida laboral al mercat immobiliari i al sector de la construcció. El seu tarannà inquiet i decidit, el porta, l'any 2010, a començar un projecte laboral a l'Àfrica, que s'acabarà convertint en una aventura vital que ha durat 11 anys. De la seva estada a Sierra Leone, l'Àlex ha tornat amb una nova perspectiva de la vida marcada per les experiències comunitàries, amb una convicció reforçada en les polítiques socials i amb una idea clara "la honestedat i la transparència han de ser la base d'un bon servei públic". 

Des dels coneixements de la gestió empresarial, i des de l'experiència de tractar amb gent diversa tant a Europa com a l'Àfrica, l'Àlex està convençut i decidit, per aportar el seu saber i el seu esforç, per millorar tant com pugui la realitat de les tianenques i els tianencs.