9 dies després de ser nomenat alcalde, el Sr. Salvatierra ja ha vulnerat el dret a participació política de l’oposició de l’Ajuntament de Tiana

No havia passat mai en la història de Tiana. Què n’ha de dir de tot plegat el PSC de Tiana? On està la Transparència i els drets de participació política que tant han reclamat?

Isaac Salvatierra
Isaac Salvatierra

Avui denunciem que l’actual alcalde no ha convocat les Comissions informatives per al ple del mes de maig. Ahir a mitjanit vencia el termini per convocar aquest òrgan el qual permet a l’oposició fer control de govern i així donar accés als expedients a tots els membres de la corporació. NO HAVIA PASSAT MAI EN LA HISTÒRIA DE TIANA.

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya i dins del govern que hem encapçalat els darrers tres anys SEMPRE s’ha donat accés a tots els expedients en el moment de la convocatòria de les diverses comissions informatives, que vol dir 10 dies abans de la celebració del ple ordinari.

QUÈ VOL AMAGAR SR. SALVATIERRA?

Encara no ha explicat quin serà el seu govern, quins seran els regidors amb delegacions... i van convocant sessions de presentació de l’equip de govern sense haver ni estat signat el decret corresponent.

ÉS IMPORTANT SER CURÓS EN LA FORMALITZACIÓ DELS CÀRRECS I DE LES RESPONSABILITATS QUE COMPORTEN.

Per què no podem tenir accés a la documentació del ple en els mateixos terminis que sempre s’han garantit i respectat? Per què no se’ns convoca a totes i tots els regidors/es?

Hi ha temes prou importants a pujar al PLE DEL MES DE MAIG. Per què amagar la informació sobre:

  • El nou cartipàs municipal.
  • La pròrroga del contracte de l’escola bressol.
  • La pròrroga del contracte de neteja dels equipaments municipals.
  • L'increment del 2% de les retribucions del personal.

 

Què n’ha de dir de tot plegat el PSC de Tiana? On està la Transparència i els drets de participació política que tant han reclamat?