COMUNICAT D’ERC TIANA SOBRE LA MOCIÓ DE CENSURA

​​​​​​​ERC és un partit que creu en la democràcia per sobre de tot. Per aquest motiu defensem la legitimitat d'aquesta moció de censura, tant com la legitimitat del nostre govern municipal a Tiana sorgit del diàleg i el consens.

Imatge erc
Imatge erc

ERC és un partit que creu en la democràcia per sobre de tot. Per aquest motiu defensem la legitimitat d'aquesta moció de censura, tant com la legitimitat del nostre govern municipal a Tiana sorgit del diàleg i el consens.

 

La nostra motivació i els nostres principis continuen intactes, i per aquest motiu continuarem treballant pel bé comú de les tianenques i els tianencs des d'allà on correspongui. Acceptant, com hem fet sempre, les normes de la política i mantenint el tarannà educat i respectuós que sempre hem tingut, i que una institució com l'Ajuntament de Tiana es mereix. Si finalment prospera aquesta moció, serem una oposició molt preparada, que vetllarà pel compliment dels projectes que estan en marxa, i que coneixem millor que ningú. Amb el poc temps que queda de legislatura, el nou consistori només podrà acabar l'obra de govern engegada per ERC Tiana.

 

Tanmateix, volem fer públic el malestar dels nostres companys i companyes de l'equip de govern amb els regidors del Partit dels Socialistes de Tiana. És un malestar en l'àmbit personal per les falses acusacions que han esgrimit en el seu comunicat. Reiterem que en política els canvis d'opinió, de suports i d'aliances són sempre legítims, però no és tolerable, segons els nostres principis, amagar-se darrere d'acusacions falses per justificar-los.

 

Finalment, volem agrair a totes aquelles persones que ens han fet suport i confiança, i també tothom amb qui hem tingut la sort de poder treballar, entitats, particulars, professionals i treballadores i treballadors de la casa. Seguim fent feina, seguim en contacte, el nostre compromís continua intacte, amb les portes obertes i lleialtat a l'Ajuntament de Tiana i a totes les persones que representa.

 

Ens trobem als carrers i places, compteu amb nosaltres. Continuarem informant de totes les nostres activitats pels canals habituals, també a les xarxes on no llençarem ni respondrem atacs, sempre mantenint el respecte a totes les opinions.

Salut i República!

 

ERC Tiana, a 30 de març de 2022.