El Sant Jordi pel retrobament

Ja hem deixat enrere el mes d’abril i això significa que ja hem celebrat Sant Jordi.

Sant Jordi 2021
Sant Jordi 2021

 

Aquesta ha estat una diada més especial que de costum perquè ha sigut un Sant Jordi pel retrobament.

Just fa un any vam celebrar aquest dia especial sota un confinament domiciliari on la màgia de les roses i els llibres va viure un impàs entre el record i l’anhel. Per bé que és just recordar l’esforç que va fer un bon grup de voluntaris per fer realitat la voluntat del nostre Ajuntament i així aconseguir que l’alegria arribes a totes les cases de Tiana, una alegria en forma de planta.

Però això ja és passat, i cal centrar-se en el present i en el futur, i el present més immediat ha estat aquest Sant Jordi de retrobament ple de vida als carrers, ple de roses, de llibres i esperances.

La novetat d’enguany a Tiana ha estat una iniciativa preciosa, que ha vingut per quedar-se mentre ERC Tiana encapçali el govern municipal, ELS PUNTS DE LECTURA.

Hem pogut veure i gaudir de tianenques i tianencs llegint, a títol individual o com a representació d’alguna entitat cultural del poble, fragments de prosa o versos que ells mateixos han escollit. Ha resultat una experiència enriquidora, on el mosaic de lectures s’ha revelat com una bona fotografia del sentir cultural tianenc.

Així doncs, des d’ERC Tiana, volem aprofitar aquestes ratlles per agrair a  tothom qui ha col·laborat en aquest projecte, i de forma molt especial a les lectores i els lectors.

Ens retrobem el pròxim Sant Jordi. Roses i llibres per a totes i tots!