Tiana comença a desenvolupar el seu projecte dins el marc de Viles Florides

De nou, un compromís d'Esquerra Republicana que hem complert

Tiana Vila Florida
Tiana Vila Florida


Totes les tianenques i tots els tianencs podem gaudir des de fa uns dies d'una explosió de colors a diferents indrets del poble. En fer de la mateixa natura que desplega la seva paleta de colors amb l'arribada de la primavera, des de l'Ajuntament hem decidit ajudar amb la plantació de diferents espècies de planta ornamental i aromàtica a diversos espais municipals.
Viles Florides és un projecte en què ERC ha cregut fermament i per això n'estem impulsant el seu desenvolupament a Tiana. Perquè Viles Florides és un projecte integral de la gestió dels espais verds municipals, que valora qüestions tan diverses com la sostenibilitat hídrica de les espècies utilitzades, els tractaments de conservació dels espais vegetals, el tipus de poda que s'efectua, etc.
Per això Viles Florides és un projecte de gran envergadura i llarg recorregut.

Per últim des d'ERC hem volgut fer valdre els productors tianencs de planta ornamental, que han estat els encarregats de dur a terme aquesta fase del projecte, entenent que també es contribuïa a dinamitzar l'economia del poble. Des d'aquí volem aprofitar per felicitar i agrair la feina que han realitzat.

Gràcies i gaudiu de Tiana, vila florida: https://vilesflorides.cat/tiana/