Els camins inclusius ja són una realitat a Tiana

Els camins inclusius ja són una realitat a Tiana
Els camins inclusius ja són una realitat a Tiana

Aviat farà un any que la Pandèmia del Covid va arribar i va canviar la nostra vida d’una manera devastadora. La situació s’està allargant en el temps i estem cansats i costa veure el costat positiu de les coses.

Necessitem espais d’esbarjo, ja sigui a través de l’esport, les activitats a l’aire lliure o la Cultura, és per això aquest mes volem destacar dues iniciatives que es porten a terme a Tiana.

El passat dimarts, 19 de febrer es va fer la senyalització dels camins inclusius, una representació del Centre Excursionista Tiana juntament amb la Brigada Municipal i la Fundació Itinerarium van procedir a la senyalització d’aquests 3 circuits.

Des d’aquí volem agrair la bona disposició del Centre Excursionista de Tiana per tirar endavant aquesta iniciativa que treballa per a la millora de la qualitat de vida entre les persones amb més dificultats, ja que són circuits adaptats que promouen l’esperit de superació mitjançant la pràctica de l’esport.

En aquests moments de dificultat en els que estem vivint unes restriccions de mobilitat tan severes i que tenim poques activitats d’esbarjo, iniciatives com aquestes són encara més importants ja que ens ajudaran a redescobrir el nostre poble i poder fer activitat a l’aire lliure de forma adaptada a totes les persones.

Una altra actuació destacable del mes de gener és la celebració del Tiana Negra que tindrà lloc el 21 i 22 de gener tot i les restriccions es farà completament de forma virtual a través el Canal de Youtube. Destacar que enguany el Casal de la Gent Gran participa en el certamen amb la lectura dramatitzada.

Des de l’equip de govern que encapçala ERC s’ha fet un esforç per mantenir al màxim les activitats previstes apostant així per la Cultura.