Comiat del 2020

encesa 2020
encesa 2020

Per fi s’acosta el final d’aquest 2020, un any que de ben segur no oblidarem. Ha estat un any difícil per a tothom on aquesta maleïda pandèmia ha sacsejat les nostres vides d’una manera inimaginable. Tant des d’ERC Tiana, com la resta l’equip de govern municipal, hem fet un esforç titànic per gestionar de la millor manera possible el dia a dia del poble, i tot i que ningú podia estar preparat per resoldre problemes desconeguts fins ara i que en molts casos sobrepassaven les competències municipals, el fil conductor de les nostres actuacions, amb tots els seus errors i encerts, sempre ha estat fer costat a la gent. Perquè la gent, que som totes i tots sense excepció, som els qui hem patit les conseqüències d’aquesta pandèmia.

Ara ens tocarà fer un nou esforç, un nou sacrifici. Ara venen dates molt especials a la nostra cultura, les festes de Nadal. Son dies de retrobaments, d’abraçades i petons. Tot i que a dia d’avui no sabem quines seran exactament les restriccions, el que si sabem és que serà un Nadal diferent que de ben segur no serà millor. Tot i això, us volem encoratjar a fer un esforç, un més,  amb el convenciment que ens en sortirem i que més aviat que tard podrem tornar a l’anhelada normalitat.

Per acabar, volem aprofitar aquest espai per transmetre el nostre escalf a totes i tots aquells qui han perdut un ésser estimat durant aquest any, a totes i tots aquells que com a conseqüència de la pandèmia es troben en una situació laboral i/o financera complicada i també a totes i tots aquells que avui continuen represaliats per l’Estat Espanyol, ja sigui a la presó, a l’exili o pendents de judici. Des d’ERC tenim el ferm convenciment que superarem aquesta crisi sanitària i també que finalment aconseguirem la plena i justa llibertat pel nostre País.

 

Bon Nadal i Feliç 2021!