Comença l’elaboració del Pla d’Igualtat!

Pla d'igualtat
Pla d'igualtat

Una de les temàtiques que més ens preocupen a ERC Tiana són les polítiques de gènere i igualtat, ja en el nostre programa electoral de les passades eleccions municipals hi havia forces propostes d’aquesta matèria.

Un dels principals punts a destacar va ser l’elaboració i implementació del Pla d’igualtat de Tiana.

Un cop entrem a govern ens trobem amb uns pressupostos prorrogats amb una partida destinada a igualtat insuficient per a poder portar a terme les polítiques d’igualtat que creiem necessàries per al poble.

El Consell d’Igualtat porta molta feina feta, sobretot amb el protocol de prevenció de violències masclistes en l’entorn d’oci nocturn.

El Consell sempre ha mostrat la predisposició per treballar i tirar endavant les propostes però els components no tenim ni l’expertesa ni els coneixements, ni el temps suficient per elaborar el Pla d’Igualtat. Per això s’ha fet necessària la contractació d’una consultora que serà l’encarregada d’elaboració implementació i seguiment de l’esmentat Pla.

La consultora escollida és la Fundació SURT i la previsió és que a l’abril del 2021 el Pla estigui finalitzat.

Encoratgem a totes les persones que tinguin inquietuds en els temes de gènere i igualtat que participin en el Consell, només entre totes aconseguirem que la Igualtat no sigui una quimera sinó una realitat. Hi ha molta feina a fer.