Nova incorporació a l'equip de Govern

Gemma Rosés
Gemma Rosés

 

 

El passat 7 de gener va tenir lloc el primer Ple de l’Ajuntament de Tiana per aquest 2020.  

El Ple va començar amb la presa de possessió de la nova regidora d’Esquerra Republicana de Catalunya Gemma Rosés Hernánsaez, que anava com a independent a les llistes d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Gemma Rosés substitueix l’anterior regidora, la Mireia Salvador que va renunciar al seu càrrec per motius personals i de conciliació familiar. 

Així doncs, la Gemma assumeix de l’Àrea de les persones, que inclou les regidories d’Esports, Igualtat i LGTBIQ+ i Solidaritat i Cooperació. Aquestes primeres setmanes de l’any han servit perquè la Gemma es situes a l’Ajuntament i conegues la gent del seu equip així com els projectes que s’estan portant a terme. 

La Gemma és molt coneguda a Tiana sobretot per la seva vinculació a les entitats esportives del poble. Va patinar amb el Club Patinatge Tiana des dels 4 anys fins als 13 anys, posteriorment va jugar a futbol i va formar part de l’equip tècnic de futbol al CCE Tiana com a entrenadora. També ha sigut membre de la Junta del club com a vocal assumint la coordinació de l’escoleta fins fa pocs dies. 

És psicòloga de professió, treballa a l’àmbit d’execució penal del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, a més continua ampliant la seva formació estudiant criminologia. 

La Gemma és una persona propera, activa i molt coneguda al poble. Assumeix aquesta responsabilitat amb moltes ganes de treballar pel poble i portar a terme les idees i projectes del programa. Des d’Esquerra Tiana estem segurs que ho farà molt bé!