Nova Executiva d'ERC Tiana

Nova Executiva
Nova Executiva

Nova Executiva ERC Tiana:

El passat dijous, 19 de desembre va tenir lloc l’Assemblea extraordinària d’ERC Tiana on es va renovar la nova executiva per unanimitat. 

La nova executiva està formada per:

Presidència: Mariona Teixidor Camprubí

Secretaria d’Organització: Eduard Alfaro 

Secretaria d’imatge, comunicació: Jordi Gost

Secretaria de Finances: Miquel Argelés

Secretaria de les Dones: Mariona Teixidor

Secretaria de  Política municipal: Jodi Gost

Secretaria de Relacions Institucionals: Xavier Gonzalez

Secretaria d’Activitats: EdgarCostas

 

Som un grup  de gent compromesa amb el poble i el partit. Ens presentem amb il·lusió, respecte i ganes de treballar per ERC Tiana i pel poble.

Donarem suport al grup municipal i vetllarem per la coherència de les actuacions amb els principis ideològics del partit. També tenim el desig d’eixamplar la base social del partit i del projecte polític a Tiana. 

Després de quaranta anys ERC a aconseguit l’alcaldia a Tiana, aquesta és una fita que ha costat molt esforç i treballarem dur per tal que a les properes eleccions puguem guanyar amb més vots.

Participarem activament en els esdeveniments, activitats i festivitats que mobilitzen la societat civil del municipi, col·laborarem tant com podrem amb les entitats, associacions i agrupacions del municipi i així farem visible que el nostre és un projecte transversal en tots els àmbits del poble.

Agraïm  confiança de la militància, entenem que l’exercici d’un càrrec no és mai un privilegi,  no et fa ni superior ni diferent a la resta de la militància i de la ciutadania per això assumim el compromís d’exercir amb correcció, transparència, dedicació, equitat i eficàcia les responsabilitats.

Tiana, 19 de desembre de 2019